maanantai 28. lokakuuta 2013

KIDD.O

Viime viikon lopulla mun silmät bongasivat kaupan lehtihyllyltä jotain jännää, nimittäin lehtimaailmassa aivan uutukaisen Kidd.o:n. Kidd.o on kahden äiti-ihmisen aikaansaannos, enkä voi kuin hurrata näille mammoille ( sekä tietysti kaikille muille lehden tekoon osallistuneille ). Lehti on jotain aivan uutta ja erilaista, mitä itse olen koskaan saanut käsiini.




Ulkoasu kertoo kivasti , mitä sisältä löytyy. Sopivasti lapsekas lifestyle-lehti kaikille ja kaiken ikäisille, eikä kukkarokaan kevene liikaa!








Lehden runko on jaettu seitsemään eri kategoriaan, mikä tekee siitä hyvin selkeän. Lehti on myös mukavan monipuolinen, ja luettavaa löytyy varmasti kaikille. Plussana hurmaavat kuvitukset :-)






Sisältö on ihanan harkittu ja harmoninen kokonaisuus ihonhoitovinkeistä juhliin sekä lapsiperheen talouteen asti. Luettavaa löytyy siis yllin kyllin, mutta tärkeänä osana on myös ulkonäkö. Silmänruokaa meinaan löytyy niin, että ihan sydäntä kivistää. Suloiset lapsimallit sulattivat ainakin minun sydämeni, ja juttu masterchef-junioreista oli huippu! Yksikään lehti ei ole vielä omissa silmissäni yltänyt visuaalisesti näin korkealuokkaiselle tasolle. Tää menee jo aivan hehkuttamiseksi, mutta kaikki palaset ovat tässä vain niin kohdillaan! Suosittelen lämpimästi kaikille lapsiperheellisille, tai miksei lapsiperheestä haaveilevillekin, tästä lukuelämyksestä ette jää kylmäksi :-) 

Pirtsakkaa viikkoa!!

-Trina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti