maanantai 14. lokakuuta 2013

sukuloimisia

Lauantaina messujen jälkeen käytiin katsastamassa Jessen ja Pauliinan uus kämppä Niemessä. Siellä vietettiinkin sitten vähän isommalla revahkalla iltaa, kun melkein koko Niemisten perhe oli tullut apajille. Lindastakin oli mukava nähdä isovanhempia, tätiä ja setiä :-)  Kämppä oli oikein soma. Ihanan raikas ja viihtyisä kotipesä! Tarjolla oli  herkkuilttikset, karjalanpiirakoista mutakakkuun ja kermavaahtoon :-)



Mummun sykyssä


tätille pusu

Sunnuntaina oli taas aika kyläillä, tällä kertaa mun vanhempien luona Nastolassa. Sinne oli pari sukulaista kutsuttu kylään, ja mekin tahdottiin osuutemme pöydän antimista. Nyt onkin sitten syöty herkkuja taas viikon edestä :p. Taidan viihtyä vähän liiankin hyvin tässä mun uudessa farkkupaidassa, mutta minkäs teet, kun se sattuu toimimaan kaiken kanssa ja on niin hyvä päällä :-)



 Tukka tötterölle, nahkarotsi niskaan ja menoks! 


Team farkkupaidan miehekkäämpi osapuoli



  Matkan varrella kotiin poikettiin vielä karismassa täydentämässä Lindan vaatevarastoa. Ostoslistalla oli lämpimiä yläosia ja kotihaalareita, mutta tällainen oli meidän saalis.



Rakastuin tohon riemuvärikkääseen neuletakkiin, ai että. Toi collegekin oli jotenkin tosi söppänä. Muita lämpimiä yläosia ei kyllä sit tytöille ollutkaan oikeen saatavilla, tai sit ne ei vaan miellyttäneet mun silmää.  Pari pitkähihaista perusbodya ja aleleggareita.



Mulle on tärkeää, että vauvanvaatteet tuntuu pehmoisilta. Se luo mulle itselle sellaisen tunteen, että vauva on turvassa ja sillä on hyvä olla. Tykästyin näihin Lindexin bodeihin juurikin tuon pehmoisuuden ansiosta. Pehmoisuus on peräisin 100% puuvillasta. Legginsit oli sopivasti alessa, ja tarttuivat mukaan. Yhdet sirkuspöksyt meillä olikin jo ennestään (Lindan jalassa noissa ylemmissä kyläkuvissa). 

Värikäs neuletakki ja college paita H&M




Mun käteen tarttui henkasta tälläkin reissulla yksi paita. Yksinkertainen peruscollege, kiva painokuosi ja vetskari-yksityiskohdat, tykkään kovasti !



Sunnuntai-ilta meillä meni sohvalla röhnätessä ja telkkaria ja tietsikkaa tuijottaessa, eli just niin sunnarimerkeissä, kun vaan olla ja voi :D Ihanaa viikon alkua!



-Trina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti