tiistai 3. joulukuuta 2013

joulufiilistelyä

Lauantaina käytiin jouluostoksilla. Saatiin taas kasaan muutama lahja lisää, sekä paketointitarpeet. Mä rakastan lahjojen paketointia, ja saatan väkertää niiden parissa heittämällä parikin tuntia. Löydettiin mun mielestä vielä erityisen kivat ja vähän erilaiset lahjapaperit clasulta. Kuvia en kuitenkaan viittinyt ottaa itse paketeista, ehkä sitten aattona ;) Kaikkein vaikein haaste on kyllä keksiä lahjaa mun veljelle. Ei mitään käsitystä, mitä 19v. inttiin karkaava nuorimies ( joka on valehtelematta muakin nirsompi ) tarvitsee/haluaa. Torstaina kaavailtiin mun äidin kanssa viimeistä joululahjareissua Jumboon, kun se ei itse viimeksi päässytkään. Sormet ristiin, että sieltä löytyy viimeisetkin lahjat!



Päällä mulla oli hyvinkin farkkupainotteinen asu. Hihkuin ja pompin yks päivä lattiasta kattoon, kun noi farkut viimein mahtu päälle raskauden jälkeen. 


joulukalenterit odotti vielä kiltisti papereissaan sunnuntaita. Tää perinteinen suklaakalenteri on takuuvarma joulutunnelman nostattaja!! Tänä jouluna on kyllä muutenkin ihan erilaista fiilistä, kun on Lindan ensimmäinen joulu. Niinhän se on, että lapset tekee joulun. 


Linda toivottelee hyvät joulumielet myös sinne ruudun toiselle puolelle!! :-)


-Trina



2 kommenttia:

  1. Ihana pieni prinsessa sulla <3 Tänä vuonna on meidänkin neidin ensimmäinen joulu, joten joulua valmistellaan ihan uudella innolla :) Lahjojen hankkiminen aiheuttaa kyllä meilläkin aina päänvaivaa, mutta on se kyllä ihanaa sitten kun keksii jonkun täydellisen paketin jokaiselle:)
    Käyhän kurkkaamassa meidänkin arkea :)
    http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. kiitos kovasti <3 No aivan totta! :)

    VastaaPoista