sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tripp Trapp



Tässä se nyt olisi, meidän neidin syöttötuoli. Stokken Tripp Trapp oli tosiaan ainoa, mitä syöttiksen virkaan edes harkitsin. Tykkään kovasti tuolin ulkonäöstä, ja siitä, miten ulkonäköön voi itse vaikuttaa ostamalla pehmusteen taikka turvakaaren eri värisenä. Itse tuoliakin saa eri väreissä. 



 Päädyin itse hyvin neutraaliin tuolin sävyyn, ja babysettikin lähti mukaan valkoisena, mutta pehmusteen monivärinen raidoitus tekee mielestäni tuolista lapselle passelin. 


Kun vauvaikä on ohi, ja babysetti tarpeeton, voi sen näppärästi irrottaa tuolista. Istuinlevy sekä toinen, jaloille tarkoitettu tasolevy ovat myös kasvun mukaan säädettävissä. Tuolin käyttöaika on siis vauvasta vaariin. Tässä on kyllä kaikin puolin passeli tuoli mun makuuni. 


Hintaa noilla pehmusteilla ja babysetillä on kyllä hieman liikaa. Pehmuste maksoi 40€, babysetti muistaakseni 50€ luokkaa. Luulisi tällaisten osasten olevan hieman edullisempia. Tämä olikin toistaiseksi ainoa miinus, mitä tuolista keksin. Käytön myötä selviää varmasti, mitä mieltä tästä tuolista loppujen lopuksi olenkaan :-) 



-Trina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti