keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

kiukkupyllyn ekat mini rodinit

Epämääräinen kiukuttelu sen kun jatkuu täällä osoitteessa. En usko enää hampaiden olevan syynä, ne kaksi kun puhkesivat jo hyvän aikaa sitten, eikä uusia näyttäisi olevan tulossa. Neitiin on kai iskenyt jokin selittämätön kiukkukausi, mutta ei siinä, eteenpäin sanoi mummo lumessa! Paljon syliä ja pelleilyleikkejä, niin unohtuu hetkeksi kiukuttelut :-). Linda onkin ruvennut leikkimään välillä piiloleikkejä peiton avulla. Tyty menee peiton alle piiloon, ja kun kysyn, mihin Linda katosi, niin vetää hän peiton kasvoiltaan ja nauraa. Hassu pieni kiukuttelija! 


Käytiin sunnuntaina pareilla synttäreillä ja olipa kiva vetäistä taas mekko päälle. Tykkään mieluummin ylipukeutua juhlia varten, toisaalta mä tykkään kyllä pukeutua aina mahdollisimman siististi. HIusmalli mulla kerkesi näiden kuvien oton jälkeen sen verran vaihtua, että pätkästiin mulle otsatukka! Hiukan aikaa varmasti kestää totutella tähän uuteen, mutta eiköhän tää tästä, nyt jo huomaan lämmenneeni tälle enemmän. 


Ja kyllä, näette oikein. Minä menin ja tilasin punavuoren peikosta tän talouden ekat rodinit. Heillä oli vielä jäljellä muutamia viime sesonkien vaatekappaleita alehinnoin, joten päätin tarttua tilaisuuteen ja kokeilla, ovatko nämä hulluun suosioon pongahtaneet ruotsalaiset vermeet kehunsa ansainneet. Tässähän kävi taas niinkin legendaarisesti, että mun piti tilata vain yhdet mount-leggingsit, mutta koska kyseessä oli viimeinen kappale koossa jotain paljon isompaa mitä meidän neiti, päätin tilata kyseiset pökät varastoon odottamaan, sekä jotkin tähän hetkeen sopivat. Olin ihastellut tätä kirahvikuosia siitä asti, kun ne tulivat myyntiin, joten valinta oli suht helppo. Koko on näissäkin vielä melko reilu, 92/98, mutta mun mielestä leggingseissä se ei haittaa laisinkaan, päin vastoin! Lahkeita saa aina käärittyä, ja kun hankkii reilumpaa kokoa, menee vaatteet päälle pidempään. Ensivaikutelmat ovat kyllä hyvät. Kaunis väritys ei ole kärsinyt kahden konepesun jälkeen laisinkaan, taisin olla jopa niinkin hurja, että käytin näitä kuivausrummussakin. Normaalisti en Lindan vaatteita rummussa kuivaa, mutta halusin ne heti neidille päälle, joten tuli sekin testattua, eikä käynyt kuinkaan. Pidemmän aikavälin kokemuksia saatte vielä hetken odotella, raportoin niistä kyllä myöhemmin. 



Sen verran pitää vielä kyseistä nettikauppaa ylistää, kuinka ihanaa olikaan postia hakiessa huomata, että paketti oli tullutkin suoraan sinne, eikä lähimpään pakettiautomaattiin, niin kuin tilasin. Jälkeenpäin sähköpostiani selatessa löysin viestin, jossa tästä oli ilmoitettu, mutten ollut huomannut sitä! Vaikka tuo lähin pakettiautomaatti sijaitseekin meidän lähi-Prismassa, missä käydään melkein joka toinen päivä, oli tämä mukava yllätys :-)! 





-Trina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti