maanantai 12. toukokuuta 2014

äippäpäivä

Täällä blogin puolella on vietetty muutamia hiljaisia päiviä, mutta ei anneta sen häiritä.
Meillä on ollut leppoisa viikonloppu; Pauli otti yllätyksekseni perjantain vapaaksi töistä, kun lauantai ja sunnuntai aamupäivä menivät pelireissulla Turussa. Sain siis jo perjantaina äitienpäiväaamiaisen :-).
Lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi mentiin Lindan kanssa mummulaan yökylään, ja siellä olikin ihanaa tuulettaa aivoja, kun sai istua valmiiseen ruokapöytään. 









Mun viime äitienpäivä meni vielä vauvamasuillen, mutta tänä vuonna pääsin nauttimaan päivästä rakkaan pikku prinsessan äitinä. Pienokainen antoi heti herätessä märän pusun poskelleni, ja kikatti söpösti siihen päälle <3. Mun äiti on niin aamuvirkku, että oli herännyt itse tekemään meille pannukakkua. Se siitä yllätysaamiaisesta siis. Meidän isipappa on sen verran jörö höperö, ettei se oo koskaan ihan ymmärtänyt hemmottelun päälle, mutta saatiin me kaikki talon naiset siltä ruusuja. Se, jos joku oli liikuttavaa :-). 

Käytiin leikipuistossa keinumassa ja laskemassa liukumäestä Lindan kanssa. Harmitti, kun ei tullut kameraa mukaan, sillä neidin ilmeet olis olleet näkemisen arvoisia. Ehkä ens kerralla sitten. 





Pauli palasi reissultaan just sopivasti ruoka-aikaan. Syötiin masut täyteen grilliherkkuja, sekä jälkkäriksi leivottuja kääretorttua ja marenkeja. Illasta käytiin vielä Paulin vanhemmilla iltakahveilla. Paulin äidillä oli ollukin erikoinen äitienpäivä, hän oli käynyt juoksemassa Helsinki city runin, ja vielä tosi upeaan aikaan. Vautsi mikä mummi!! 

Sellainen oli mun ensimmäinen äippäpäivä. Hieman toki harmittaa, että tuo miekkonen oli pelireissulla ( ärtsyjä terkkuja vaan sille, joka noista pelipäivistä oikein päättää!? ), mutta oli mulla silti oikein ihana päivä. 

Näillä ladatuilla akuilla on taas hyvä jatkaa synttärijärjestelyjä ja siivoiluja :-)


-Trina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti