torstai 1. toukokuuta 2014

Vapun jälkimainingit

Nyt on vappukin takana päin. Mun mission Snow White onnistuneesti selätetty, ja munkit ja simat kumottu.
Linda sai näin vapun kunniaksi makaronilaatikkoa, joka osoittautui pienen tutustumisen jälkeen suurenmoiseksi herkuksi. Neiti opetteli syömään myös itse, mutta se touhu meni sekunneissa leikkimiseksi.

Itse en kannata tuon ikäiselle mitään suurempia herkkukokeiluja, lapsi kun ei vielä osaa kaivata sitä sokeria ja sen tuomaa makeutta. Siksi jäi tältä erää munkit maistamatta. Lindalla on vielä rutkasti aikaa tutustua herkkujen maailmaan, ja varmasti tulee prinsessa saamaan syntymäpäivillään kakkumaistiaisen, niin natsiksi en ajatellut heittäytyä :-).






Ilmapalloista ja serpentiinistä otettiin kaikki ilo irti. Se hymy, minkä nuo vappukoristeet saivat aikaan, oli jotain niin sydäntä sulattavaa. Harmitti hieman tän päivän sää, sillä meidän suunnitelmissa olis ollut vapputorilla vierailu. Sateen vuoksi päätettiin jättää se vierailu seuraavaan vuoteen. Olihan toi sää jo tosin arvattavissa, eikös tää oo jo ihan perinne, että vappuna sataa vettä tai lunta? 

Viikonloppuna pitäis käydä hankkimassa synttäreitä varten koristelutarpeita, ja päättää lopullinen tarjoiluvalikoima. Mä joudun ensimmäistä kertaa vastaamaan yksin koko tarjoilusta, sillä mun äiti on koko synttäriviikonlopun työasioilla toisella paikkakunnalla. Saa nähdä, kuinka tällainen täydellisyyttä tavoitteleva höppänä suoriutuu moisesta tehtävästä :D!! 


-Trina

2 kommenttia: