lauantai 7. kesäkuuta 2014

ihana aurinko

Vautsi mitkä kelit! Hieman on harmittanut mua riivaava aamuväsymys tällä viikolla, mutta onneksi aurinko on jaksanut paistaa iltaan asti, niin ollaan mekin saatu osuutemme :-).







Linda oppi tällä viikolla uuden ilmeen. Hieman irvistyksen oloinen tekohymy nenän nyrpistyksen kera ja johan meitä muita nauratti. Neidin tajutessa ilmeen olevan hauska, ei täällä muuta olla tehtykään kuin ilmeilty ja hauskuutettu. 





Tehtiin pieni picnic meidän takapihalle, ja Lindasta oli ihanaa tyhjentää ja täyttää reppua vuorotellen. Annoin tytylle kukan, ja sekin löysi tiensä reppuun. 



Linda sai synttärilahjaksi jätskimuotit, ja hankinkin heti jääkaappiin hieman sokeritonta omppumehua. Ennen omppujätskiä kerettiin kyllä testata jo mustikka-onnin jämästä tehtyä herkkua. Neiti oli melko ihmeissään jäätelön koostumuksesta, ja yritti pitkään saada käsillään jotain irti. Kun jäätelö oli kerennyt jo hieman sulaa, alkoi homma luistaa jo helpommin. Nopeasti touhu kääntyikin sitten leikin puolelle, ja munkin naama sai mustikkaosumaa.



Päätettiin illalla käydä vielä nopeasti rannalla. Aurinko meni pilveen vasta seiskan jälkeen, jolloin hipsittiin kotia kohti iltakylvylle ja -puurolle. En tiedä johtuuko kuumuudesta, mutta Lindalla on ollut hieman nukahtamisvaikeuksia. Kolmekin tuntia saattaa vierähtää neidin ollessa aivan naatti, mutta uni ei vain ota tullakseen. Jospa tuo hikipirkko tuosta tottuu kesän helteisiin, sillä nyt on kesä, enkä todellakaan valita tervetulleesta lämmöstä :-). 


-Trina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti