maanantai 30. kesäkuuta 2014

syksy?

Tää alkaa pikkuhiljaa olla kuin jostain painajaisesta tää kesä! Sään kannalta meinaan. Oon niin pettynyt ja harmissani siitä, ettei voida viettää ihania kesäpäiviä spontaanisti ulkona retkeillen. Niin mun tuuria, että just se kesä, kun saan olla kotona, näyttää paremminkin myöhäiseltä syksyltä! 

Onneksi vaihdetaan lauantaina maisemaa, ja lennetään Kreetalle ruskettelemaan. Sääennusteiden mukaan päästään nauttimaan +30 keleistä, enkä voisi olla enempää innoissani!! Vähän kyllä jänskättää, kuinka neidin kanssa matka sujuu, ja osaanko pakata kaiken tarpeellisen mukaan. Ruokapiltit siellä ovat kalliita, joten toivon kovasti, että neiti suostuu syömään samaa ruokaa meidän aikuisten kanssa. 


Lindalla on taas pari hammasta tuloillaan, ja etenkin alas puhjennut poskihammas tuottaa selvästi kipuja ja kitinöitä. Pimu on ollut melko väsynyt ja musta riippuvainen viime päivinä. Kaikkea yritetään järsiä, ja kaikesta saa kiukkukohtauksen aikaiseksi. Voi mun pientä hammaspotilasta. 

Hän järsi tänään välipalaleipänsä keskelle reiän. Huvitti aika suunnattomasti, kun toinen ojensi tyytyväinen hymy huulillaan leivän mulle, kuin esitelläkseen taideteostaan. Onneksi on oma pieni piristäjä, joka saa hymyn huulille vaikka sataisi hevosia <3

Voi kesä, odotamme kovasti lämpöisiä auringonsäteitäsi! Voisitko millään suoda sellaisia meidän iloksemme vielä tämän kesän puolella? 


-Trina

4 kommenttia:

  1. Hahah persoonallinen tyyli syödä leipää! :D Hauska, hihi! :))
    Tsemppiä hampaiden odotteluun, meillä kans aikalailla samanlaiset "oireet" ilmassa, huoh :/

    Meinasin itse tänään tehdä kunnon kiroilupäivityksen tästä "kauniista Suomen kesästä" :D meinas pudota silmät päästä, ku katoin aamulla säätiedotukset. Verhot kiinni koko päivän, eh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, itseäkin nauratti :D kiitos, ollaan muiden hampaiden kohdalla päästy aika vähällä, mut nyt poskihampaiden kanssa selvästi hankalampaa :/ tsemppiä sinnekin!
      Jep, oon jo kerenny ehdotella miehelle, jos muutettaisiin johonkin lämpimään, alkaa niin tympiä tällanen :"D

      Poista
  2. Ihanaa ku pääsette täältä kylmyydestä etelän lämpöön! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano!! ♥ toivotaan, että saataisiin kesä tänne Suomeenkin pian :-)

      Poista