sunnuntai 24. elokuuta 2014

syksykö jo?

Viikonloppu vierähti taas hurjaa vauhtia. Tein koko viikonlopuksi riittävän kinkkukiusauksen ( laiskan ylistys laatikkoruoille! ), pyöritin pyykkiä, ja hölläilin kahden kultakimpaleen kanssa tietenkin. Ostettiin kaappiin valmiiksi brownie-tarpeet siltä varalta, jos mulle iskisi yhtäkkiä pakottava tarve saada viikonloppuherkkua, ja oon aika varma, että vielä tänään ryhdyn leivontapuuhiin ;-). 









Meillä fanitetaan kovasti Converseja, ja mikäs muukaan väri huushollin prinsessoille kävisi kuin pinkki. Lindan opittua kävelemään otettiin heti nuo kummitädiltä lahjaksi saadut tossut käyttöön, ja neiti on tepsutellut niillä kotipihalla kiviä tutkiskellen. Kävely itsessään on vielä melko hataraa, ja Linda tukeutuu muhun paljon, mutta uskoisin taitojen tästä kehittyvän, kun ollaan jo hyvään alkuun päästy. 

Käytiin pitkästä aikaa mun vanhemmilla syömässä, ja mummulla olikin Lindalle tuliaisia Helsingin Nudgesta. Kovin oli myös äidille mieluisia tuliaisia, sillä olin itsekin katsellut näitä Aarrekidin ihastuttavia uutuuksia. 



Pöllökuosi on ihanan yksinkertainen ja lapsekas, sekä neutraalien väriensä vuoksi hyvin yhdisteltävissä kaikkeen. Näistä me Lindan kanssa tykätään, kiitos mummi! 

Illat ovat alkaneet selvästi viilentyä, syksy tekee ryminällä tuloaan. Onhan syksy jo saapunut, mutta en vain raaskisi päästää kesää menemään. Ihania muistoja tästä kesästä meille jäikin, niitä siis villasukat jalassa ilolla muistelen :-). 


-Trina

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat pöllöpöksyt! mistä tuommosia saa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella! :) Pöksyt ovat Aarrekidin, ja heidän vaatteitaan voi hankkia mm. pikkuotuksesta: http://www.pikkuotus.fi/ . Heillä on kyllä ihan omakin verkkokauppa, sieltä voisi olla nähtävissä muutkin jälleenmyyjät. Kivijalkamyymälöitä en tiedä muita kuin Nudgen Helsingistä, sekä Puodin Lahesta :-)

      Poista