maanantai 17. marraskuuta 2014

pähkinöitä laululinnulle





Pähkinät ovat edelleen neidin suuri rakkaus. Niitä pitäisi saada syödä aivan liikaa päivässä, ja itkuhan siinä tulee, kun äiti sanoo ei enää. 

Linda osoittaa nykyään myös voimakkaammin kiintymystään tiettyihin leluihin, joista on tullut matkan varrella rakkaita. Kunnon rutistushaleja irtoaa myös meille vanhemmille enemmän kuin ennen. 

Mitä suloisimman kuuloista on myös se, kun pikkuneiti on alkanut lauleskelemaan. Spontaanisti hän lurittelee hentoisella äänellään laulun tai pari, ja hymyssä suin odottaa, että äiti yhtyy lauluun mukaan. 


-Trina

4 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloista varmasti pienen lauleskelu <3 Voi että miten ihana asu! Niin suloinen. Haluisin tuollaiset meidän Amandallekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se on <3 Kiitos Jasmina!! Löysin kirpputorilta, enkä edes tiedä merkkiä, mutta pomp de luxilla on mun mielestä samantyyppisiä haalareita ainakin ennen ollut :-))

      Poista
    2. Kävin nyt kattoo tuon pomp de luxin sivut, niin voi vitsi miten kivoja vaatteita! :) En oo ennen ees kuullut tuosta merkistä. Oisin löytänyt vaikka mitä kivaa tytölle, mutta harmi kun koot alkaa 80cm . Täytyy odottaa hetki että pääsee tuolta tilaamaan :)

      Poista
    3. Mulla oli sama ongelma, kun Linda oli pienempi, ja olisin niin malttamattomana halunnu ostaa sieltä kaikkea kivaa :"D

      Poista