maanantai 3. marraskuuta 2014

pikapölinöitä liikutuksen kyynelillä

Viikot sen kun vierii, ja kohta onkin jo joulu! Lindalle tarvis varata 1,5v - neuvolaa, ja ehkä tässä on vähän muutakin puuhaa. Neiti on taas kehittynyt hurjasti, vai onkohan hän vain vahingossa vaihtunut jonkun toisen lapsen kanssa.


Eilen käytiin katsomassa kahta pientä prinsessavauvaa, jotka ovat viimein saapuneet luoksemme. Yksi pienokainen on vielä tyytyväisenä mahassa, mutta liekö kohta hänetkin saamme tänne ihailtavaksemme. Pienet saivat mut aivan liikutuksen partaalle, mutta onnistuin jotenkin pitämään kyyneleet loitolla. No, eipä hanat kauaa pysyneet kiinni, kun meille tarjottiin mitä suurinta kunniiaa toimia kummeina yhdelle näistä kaunokeista. En osannut yhtään odottaa tätä, ja onnen tunteet läikkyvät ihan yli äyräidensä :"-) <3


Tänään ollaankin Lindan kanssa molemmat kotona, sillä neidille iski yön aikana jonkin asteen räkätauti. Kuumetta ei ole, mutta räkää naamalla sitäkin enemmän. Neidin sängynpäätyä vain kirjojen avulla ylös, ja hyvät päiväunet levottomasta yöstä huolimatta taattu. Mä sen sijaan päätin ansaitsevani ensimmäisen kummilapseni kunniaksi lounaaksi jäätelöä!


-Trina

2 kommenttia: